Je bent hier:

Doekoe-scholenactie van start!

Voor meer beweging op basisscholen!

Coop bij van ’t Goor en klanten komen samen in actie voor meer beweging op 3 basisscholen in de regio.

Van maandag 19 april tot en met zaterdag 22 mei kunnen klanten bij de Coop supermarkt te Kootwijkerbroek meesparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor basisscholen Rehobothschool te Kootwijkerbroek, Koningin Beatrixschool te Kootwijkerbroek & Chr. basisschool De Bron te Stroe. 

Tijdens de Doekoe-scholenactie ontvangen klanten bij aankoop van geselecteerde actieproducten zogenaamde Doekoe-munten. Deze actieproducten staan komende weken in onze actiefolder gepresenteerd. Deze kunnen zij in de Coop supermarkt doneren aan scholen uit de buurt.

Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag dat de scholen aan het eind van de actie aan sport- en spelmaterialen mogen besteden. Daarnaast maken alle deelnemende scholen kans op een speeltoestel van Nijha, ter waarde van 8.000 euro.

De school die het hoogste bedrag binnen haalt, wint. Arjan van ’t Goor, ondernemer Coop bij van ’t Goor: ”Veel beweging is belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen”.

Met deze actie hopen we in ons eigen dorp ’t verschil te maken, door kinderen aan te sporen om samen te spelen en bewegen. Tijdens én buiten schooltijd!”

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 uur tot 20:00 uur

08:00 uur tot 20:00 uur

08:00 uur tot 20:00 uur

08:00 uur tot 20:00 uur

08:00 uur tot 21:00 uur

08:00 uur tot 20:00 uur

Gesloten

Telefoon:

Website / mail:

Wesselseweg 166, 3774 RM Kootwijkerbroek

Bekijk ook andere ondernemers in de regio Barneveld