Koop Het Lokaal
regio Doorn

De corona maatregelen vragen om creativiteit van de lokale ondernemer. Koop het Lokaal ondersteunt ondernemers die hun initiatief bekend willen maken onder een groot publiek in de regio.

Fokker tentoonstelling online te bezoeken

Bij Museum Huis Doorn is de afgelopen weken hard gewerkt aan een uitbreiding van de online toegankelijkheid. Dit resulteert nu in de eerste digitale expositie. De tentoonstelling Fokker! Onbegrensd in…

Bekijken

De Markies van Carabas

De Markies van Carabas verzorgt voor de paasdagen een heerlijke goedgevulde brunch paasbox. Deze box zit vol met lekkernijen als mosterd of broccoli/courgettesoep, asperges flamande of zalm, hollandaisesaus, zuurdesembrood met…

Bekijken

Natuurvoeding Doorn

Graag laten we onzetrouwe klanten weten dat wijer alles aan doen om u veilig,schoon en ontspannen telaten winkelen. We hebbenalle nodige maatregelengetroffen om de geboden 1,5meter afstand te waarborgen.

Bekijken

Van de Graaf

Kaasmakerij Huijg van de Graaf bezorgt in verband met de coronamaatregelen gratisaan huis in Doorn en directe omgeving. De diverse kazen worden gemaakt van regionalekoeien-en geitenmelk.

Bekijken