Piazza Center: Veilig en comfortabel winkelen

De ondernemers vanhet Piazza Center ontvangen u ookin deze lastige tijden nog altijd metopen armen. Zij doen er dan ook alles aan om het winkelen in het Piazza Center, ondanks het coronavirus,zo comfortabel en veilig mogelijk temaken.

Tim Hartman

De creativiteit van ondernemers in Nederland wordt door de coronacrisis stevig op de proef gesteld. In Gorinchem en het Piazza Center is dat natuurlijk niet anders. Henry Kramer, voorzitter van de winkeliersvereniging van het Piazza Center en eigenaar van Bruna Gorinchem, ziet dat ondernemers in het winkelcentrum op hun eigen manier maatregelen treffen: ,,De horeca is helaas helemaal gesloten, maar bij Délifrance is er bijvoorbeeld toch een luikje gemaakt waar mensen hun broodjes kunnen afhalen. Andere winkels hebben hun openingstijden aangepast en weer andere winkels hebben bijvoorbeeld plastic schermen opgehangen, zodat de kans op besmetting minimaal is.”

Waar

4204 BT Gorinchem

Bekijk ook andere ondernemers in de regio Gorinchem

Veilig winkelen bij Kooloos in Voorthuizen

De wereld staat stil, maar draait tegelijkertijd ook rustig door… Ben jij eigenlijk toe aan een nieuw bed, matras, mooie en sterke vloer, raambekleding, etc? En heb je nu de tijd? Wij hebben veel ruimte, waardoor je met een veilige onderlinge afstand alles kunt zien, uitproberen en wij onze adviezen kunnen geven.