Restaurant Madern, Zuivelhoeve Barneveld en Erkens Drankenspeciaalzaak

Restaurant Madern, Zuivelhoeve Barneveld en Erkens Drankenspeciaalzaak hebben de handen ineen geslagen. Voor € 69,50 euro (de winkelwaarde is € 110,70) kunt u speciaal voor Moederdag een Mama Verwenpakket bestellen. Hierin zitten een borrelplank van de Zuivelhoeve, een fles Salentein Cuvée Exeptionnelle Brut van Erkens en 2 keer een 3-gangendiner van Restaurant Madern. 

Een 3-gangendiner

Het 3-gangendiner bestaat uit een rundercarpaccio vooraf, botermalse biefstuk met roze peperjus en bijpassende groenten als hoofdgerecht, deze hoeft u alleen nog even op te warmen, en een chocoladeproeverij als nagerecht.
De boxen worden tussen donderdag 7 mei en zondag 10 mei uitgegeven. U kunt ze ophalen bij één van de deelnemende zaken, of u kunt er voor kiezen om het pakket te laten bezorgen. Over de bezorgtijd wordt contact met u opgenomen. Er is maar een beperkt aantal verwenpakketten beschikbaar, dus bestel snel via www.barneveldbox.nl! Voor vragen kunt u bellen naar Restaurant Madern: 0342 – 491 374. Kijk voor het reguliere bezorgmenu op restaurantmadern.nl

Telefoon:

Bekijk ook andere ondernemers in de regio Barneveld